Charterreiser fra norske flyplasser

Det som er fint med de fleste mindre flyplasser i Norge, er at de tilbyr charterreiser. En charterreise består som regel av en reise som inkluderer fly og hotell, med et fly som et reiseselskap enten eier og drifter, eller har leid inn for en bestemt destinasjon. Fordelen med dette, er at man slipper å måtte reise til en større flyplass når man for eksempel har bruk for litt sol og varme. Norge er et veldig langstrakt land, det sies faktisk at det er like langt fra sør til nord i Norge, som det er fra Oslo til Roma. Derfor er det fint at det går an å reise med charter, også fra en mindre flyplass. Hvis reisebyrået ikke får fylt opp plassene, så setter de også gjerne prisen ned rett før avreise, noe som er kjekt for de som ønsker en litt billigere reise.

Destinasjoner fra norske flyplasser

De fleste norske flyplasser tilbyr flere charterreiser:

  • Kristiansand: Det går flere charterfly fra Kristiansand lufthavn til bland annet Alicante, Berlin, Vilnius og Chania.
  • Bodø: Fra Bodø lufthavn går det direkte charterfly til Grand Canaria.
  • Bergen: Det går veldig mange charterfly fra Bergen lufthavn til for eksempel Split, Tenerife, Grand Canaria og Alanya.
  • Oslo: Oslo Lufthavn er Norges største lufthavn, og tilbyr derfor en rekke charterreiser til forskjellige destinasjoner. Fra Oslo kan du fly til for eksempel Innsbruck, Praha, Krakow, Sharm El Sheikh og Torino, i tillegg til klassikerne som Grand Canaria, Alicante og Tenerife.
  • Haugesund: Fra Haugesund lufthavn kan man fly til Syden destinasjonene Alanya og Grand Canaria.
  • Trondheim: Fra Trondheim kan man reise med charter til spennende byer som Edinburgh, Phuket, Leipzig og Nice, i tillegg til de gamle Syden klassikerne som Alanya, Alicante, Grand Canaria og Tenerife.

Travelmarket.no kan man enkelt sammenligne priser på charterreiser, og finne fly og hotell til en rekke destinasjoner.