Velg riktig støvsuger til din bolig

Det er ikke alle støvsugermodeller som passer enhver bolig. Det finnes uendelige muligheter på markedet, hvor hver modell tilbyr unike egenskaper. Hvordan skal man velge riktig type? Ved å vite litt mer om de tre hovedmodellene så kan valget bli lettere. Her kan du få vite litt mer om hver av dem.

 

Tradisjonell støvsuger

Den tradisjonelle støvsugeren er selve klassikeren. Grunnen til at den kalles for den tradisjonelle modellen, skyldes det gjennomgående utseende med stor kropp og lang slange festet til kroppen. Fordelen med modellen er at man selv kan velge om man vil ha støvsugerpose eller ikke. Om man vil ha en pose så skal man huske å skifte den ut regelmessig. Midlertidig, så er det flere fordeler med å velge en posestøvsuger. Den har et lavere støynivå, den slipper ikke ut små støvpartikler og det er en mer miljøvennlig løsning. I tillegg så er det enklere å finne tilbake personlige ting man uhensiktsmessig suger opp.

Håndstøvsuger

Om du foretrekker en mindre støvsuger til mindre situasjoner, så vil håndstøvsugeren være et mer gunstig valg. Den kan enkelt tas opp fra ladestasjonen sin og brukes til å støvsuge mindre yter. Midlertidig har håndstøvsugeren ikke nok kapasitet til å gjøre hele huset støvfritt. Derfor bør modellen komplementers med en ekstra støvsuger dersom man skal dekke større områder i boligen. En fordel ved håndstøvsugeren er at den er liten og lett å bruke. Du trenger ikke slepe frem den store støvsugeren dersom du kun skal støvsuge badet eller kjøkkenet.

Robotstøvsuger

Til sist har man robotstøvsugeren. Dette er en avansert modell kan innstilles til å støvsuge huset ditt mens du ikke er hjemme. I tillegg er den svært effektiv da den har en høy sugeevne. Den koster midlertidig litt ekstra penger, men kan være en god investering i det lange løp.