Uten batterier så fungerer hverdagen ikke

Man er på mange måter avhengig av batterier i hverdagen. Man kan finne batterier i alt fra fjernkontroller til mobiltelefonen, og de er ytterst nødvendige. Uten batterier så får vi ikke skrudd på TVen, brukt spillkontrolleren, trimmet skjegget og mye mer. De siste årene har innebygde oppladbare batterier i stor grad overtatt for engangsbatteriene og oppladbare løse batterier. Det er dog en stor ulempe med de innebygde batteriene; de krever nemlig strøm. Har man et flatt batteri og ingen tilgang til et strømuttak og lader, så har man et stort problem. En annen stor ulempe med disse batteriene er at når de går i stykker, så er de dyre og erstatte. I noen tilfeller kan det heller lønne seg å kjøpe et nytt apparat, enn å skifte batteriet ut.

 

Engangsbatterier eller oppladbare løse batterier?

Man kan stadig få kjøpt elektriske apparater som går på engangsbatterier eller oppladbare løse batterier, og det er mange som sverger til disse. Men hva er egentlig best?

 

  • Engangsbatterier

Den store fordelen med engangsbatterier er at de er forholdsvis billige og lette å få tak i. Dette er batterier man typisk får tak i matbutikken, men skal man kjøpe inn en stor mengde engangsbatterier kan det lønne seg å kjøpe dem hos en forhandler med stort utvalg. De engangsbatteriene man får kjøpt på butikken er ikke alltid de beste, og skal man kjøpe et stort volum kan det fort bli dyrt. Er man på utkikk etter billige kvalitetsbatterier så kan det være smart å sjekke ut Batterionline.

 

  • Oppladbare løse batterier

Disse batteriene kan man få i samme format som engangsbatteriene, men den store fordelen er at de er oppladbare og derfor kan brukes om igjen. På denne måten kan man spare penger og miljøet. Ulempen er så at de skal lades opp og at de er litt dyrere pr stykke.