Gassgrill eller El Grill?

Mange som skal kjøpe ny grill ønsker å unngå å måtte bruke kull for å tilberede maten. Da står valget mellom gassgrill og El Grill. Hva skal man egentlig velge? Det norske markedet tilbyr mange forskjellige merker og modeller med gode egenskaper. Dette gjør samtidig valget vanskeligere å ta. Her får du vite litt mer om hver type slik at du enklere kan ta et sikkert valg.

El Grill

El Grillen er åpenbart oppvarmet av strøm. Midlertidig er dette en uvanlig tanke for en rekke nordmenn. De er vant til å grille ved hjelp av kull eller gass. I enkelte land og storbyer har dette vært en vedvarende trend. Utemøblet tar mindre plass enn en alminnelig grill og behøver ikke nødvendigvis å stå ute. Dermed kan man benytte den mindre modellen også innendørs på kjøkkenbenken eller ved disken.

Gassgrill

Gassgrill er det andre alternativet når man ønsker å unngå kull. Dette har blitt en populær bestselger i Norge. En av grunnene til dette er at gassgrillen er lettere å anvende enn en tradisjonell kullgrill. Det eneste man trenger å gjøre er å vri på en bryter og trykke på en knapp. Dermed er gassgrillen i gang. Grillristen varmes raskt opp slik at man kan begynne å steke grillmaten med det samme. Ikke minst så har det store utvalget av gassgriller gjort det mer spennende å grille. Man kan finne varianter i alle mulige design, størrelser og prisklasser. Dermed så passer gassgrillen inn i mange ulike typer hjem. Både til studerende og arbeidere. Såfremt finnes det også mer luksuriøse varianter for dem som satser litt på grillingen. Du kan se det store utvalget her.

Dersom du prinsipielt er på utkikk etter en billig gassgrill så finnes det flere varianter til kun et par tusenlapper. Dette inkluderer både underskap og trancheringsbord på sidene. Å kjøpe gassgrill vil derfor gi deg mye for pengene.